dimecres, 23 de març del 2016

Ho Chi Minh (Saigon) i Mui Ne.

Hola a tothom!! Avui actualitzem el blog per primera vegada des del Vietnam! Vam entrar pel sud a través de la frontera de Cambodja i la nostra ruta marxarà cap al nord del país. Aquest cop vam travessar la frontera via terrestre i va ser tota una experiència. Cada cop tenim més segells als passaports!
La primera ciutat on vam arribar va ser Ho Chi Minh, l'antiga Saigon. En aquesta ciutat hi viuen aproximadament nou milions de persones així que ja us podeu imaginar com de gran és! Una cosa que ens va sobtar va ser la quantitat d'edificis d'estil occidental que hi ha al centre de la ciutat. I és que tot això va ser colònia francesa fins fa relativament poc.

Ajuntament Saigon.

Catedral de Notre Dame, Saigon.
Aquí al Vietnam tothom es mou amb moto. A la ciutat de Saigon és impressionant la quantitat que n'hi ha. Travessar un carrer és una autèntica aventura. I et pots trobar motos ben carregades com podreu veure...
Encreuament carrers Saigon.

Moto ben carregada d'aigua.
Finalment aquí a Ho Chi Minh també vam veure algun temple i un museu de la guerra del Vietnam que ens va deixar horroritzats del què va passar aquí durant el conflicte. 
Temple Saigon.

Helicòpter de la USAF exposat en el museu.

Finalment vam marxar de la ciutat per anar a una població més tranquil·la, Mui Ne. En aquest poble costaner hi vam descobrir un petit desert on hi vam fer una excursió. Quina experiència! 
Passeig per un torrent d'aigua.

Torrent d'aigua Mui Ne

Caminant pel desert.

Posta de sol al desert de Mui Ne.
I fins aquí la entrada d'avui. Esperem que us agradin les fotos i qualsevol pregunta no dubteu en escriure-la en els vostres comentaris! Una abraçada per a tots! Salut.

12 comentaris:

  1. quines fotos, i quins nois tant bonics :)

    ResponElimina
  2. Carai, que maco que sembla Vietnam. Quina enveja.
    M'agraden molt les fotos. Feu una bona tria. La de la moto amb les ampolles d'aigua, impressionant.
    Pel que sembla és un lloc de contrastos. Passeu d'una ciutat de vuit milions d'habitants a un desert.
    Les fotos del desert, per cert, per emmarcar.
    Quan torneu en comptes d'un llibre del viatge haureu de fer una enciclopèdia.
    Molt xulo tot.
    Que us vagi molt bé pel Vietnam i que amortitzeu bé els dies. Aquí hi estareu menys temps.
    Fins aviat.
    Petons,
    Enric

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies papa!!! Si la veritat és que el temps acompanya bastant per poder fer aquestes fotos. Per cert ja hem actualitzat el blog que anant tan ràpid per Vietnam no hem tingut massa temps!!
      Moltes petons papaa!!

      Elimina
  3. Tot senzillament fantàstic i impressionant!!!!
    Les fotografies del desert perfectes.
    Bernat vagis on vagis sempre per on pases deixes petjada!!!
    Passió de mare :)

    Dos petons i cuideu-vos molt

    ResponElimina
  4. Ostres !!! Molt xules les fotos. La veritat és que feu molta enveja. Peró també està bé aixó de viatjar des del sofà de casa amb el vostre blog.
    Molta sort i una abraçada,
    Toni

    ResponElimina
    Respostes
    1. jaja veus que bé que va això del blog , així podeu veure tot el que anem fent! Ens veiem al juliol!! cuida't molt i moltes abraçades tiet! :)

      Elimina
  5. Hola nois, quin viatge més xulo estiu fent,! Es impresionant, quantes vivencies! Seguir disfrutant i nos alteres amb les vostres fotos! Una abraçada!, Lluis i Tati

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola familiaaa!!! Doncs si la veritat que aquí ens ho estem passant de meravella!! Els baht thailandesos que em vas donar van anar molt bé!!! Una abraçada i petons per tots!!! :D

      Elimina
  6. Ei nois que ja esteu a Laos!! Us ho deveu passeu molt bé però actualitzeu el blog, que us heu saltat mig Vietnam i no sabem res de Laos.

    ResponElimina