divendres, 3 de juny del 2016

Myanmar, segona part.

Benvolgut de nou!

Avui actualitzem la part de Myanmar que teníem pendent.. S'ha fet esperar però aquí està amb fotos meravelloses com sempre. Aquesta vegada us mostrarem algunes imatges de les ciutats de Mandalay, Bagan i Yangoon on hi vam passar els darrers dies d'aquest país.  

En primer lloc tenim Mandalay la primera gran ciutat de Myanmar que visitàvem. Tot i ser enorme com totes les ciutats d'aquí, aquesta te llocs ben tranquils i bonics. Vam arribar-hi amb tren i va ser tota una aventura. El tren va passar per un pont altíssim que tot i tenir unes vistes espectaculars feia una mica de por passar-hi, sobretot veient com es mouen els vagons aquí...

Vista del pont per on vam passar amb tren.


Tallant un Buda a partir d'un tronc.

Un dels temples de Mandalay.

Vista d'una de les muntanyes de la ciutat.

Temple de fusta.


Posta de sol des del palau de Mandalay. 


Després de passar uns dies a la ciutat vam anar cap a Bagan. Aquest lloc és el més especial i famós de Myanmar. És una esplanada enorme on només hi ha vegetació i milers de temples i pagodes. És un lloc on es respira aire pur i tranquil·litat alhora que veus un panorama idíl·lic. Al no ser encara un país molt explotat turísticament vam poder gaudir d'aquest espai tot el temps que vam voler, prenent-nos tot el temps per a contemplar el meravellós paisatge. 








Finalment vam arribar a la caòtica ciutat de Yangoon. Aquí vam visitar algun temple i vam dedicar el temps a anar a mercats i cinemes! Des d'aquí enviem una abraçada a en Guillem i la Rosa que van ser companys de viatge durant uns dies.  :)




I fins aquí aquesta entrada! Esperem que us hagi agradat! Fins la pròximaaaaaaa

Ferran i Bernat

1 comentari:

  1. Vale, soc la primera en comentar, mira tu...
    En primer lloc desitjar-vos un feliç viatge ara que heu pres camins separats i que seguiu trobant moltes ciutats, llocs i persones interessants. Les fotos... doncs noi Ferran son precioses, no em canso de dir-ho i no tot és mèrit de la càmera, s'ha de saber mirar i posar en imatge fotogràfica el que veus i que esperes que altres vegin com tú. Caram amb el trajecte que heu et ja, gaire bé no es veu el mapa de tantes rutes :). Be nois, repeteixo, cuideu-vos molt i una gran abraçada. Bernat ja li he donat l'adreça a Núria, em farà molta il·lusió rebre una postaleta teva. Un petonàs

    ResponElimina