divendres, 26 de febrer del 2016

Mercat de Battambang i cova dels ratpenats.

Abans de marxar cap a Siem Reap i deixar enrere Battambang volíem estrenar el blog penjant uns vídeos per a que us pugueu fer una millor idea del que vivim per aquí.

En primer lloc una de les coses que més criden l'atenció del dia a dia de les persones que viuen aquí són els mercats. A Cambodja no és fàcil trobar supermercats i per tant la gent compra tot tipus de productes en el mercats que hi ha durant el dia o la nit. En aquest vídeo us ensenyem un de Battambang. (vídeo 1)

El segon és una gravació que vam fer a les coves dels ratpenats. Quan és a punt de fer-se fosc surten milions de ratpenats en busca de menjar. La imatge és espectacular. No us ho perdeu! (vídeo 2)

I fins aquí els primers vídeos del blog. A veure que us sembla! Moltes gràcies per seguir-nos i fins la pròxima!



11 comentaris:

  1. He vist els videos, impresionant lo del mercat. Ja sou conscients de que aquest videos els veu tothom?. El dels rats penats molt curiós, semble que tenen un rellotge atòmic per saber l'hora amb tanta precisió. Veure això al natural deu impressionar. Tinc una amiga que segur apretaria còrrer, ja, ja, ja...
    Un petonàs

    ResponElimina
  2. Sí, al estar al youtube tothom pot tenir accés al igual que aquest blog. No vam poder penjar el vídeos directament aquí perquè pesen massa...

    ResponElimina
  3. Bona tarda, espectacular lo dels rapanats. Sorprenent. Deu haver,ni millones. Els temples impressionants. La iaia pregunta si has trobat alguna esglesia católica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola iaia!! :) que moderna escrivint en el nostre blog! Moltes gràcies per seguir-nos!
      Doncs la veritat es que sí que em vist forces esglésies. He intentat entrar a dos que vam veure a Chiang Rai (Tàilandia) però estaven tancades. Sembla que són fundacions per què al costat de les esglésies hi ha edificis on hi viu gent i formen part de la comunitat. En quan pugui entrar en alguna preguntaré sobre el tema.

      Un petonàs des de Cambodja! :)

      Elimina
  4. Bones nois! Ja vec que ho esteu passant genial. Increible "l'illa diagonal" de Battambang, ser vegetaria i passejar per allà és tot un handicap. Ma mare es fan numero 1 del blog li fascinan totes les fotus i aquets curiosos videos.
    M'alegro que estigueu be i ho disfruteu al maxim com fins ara, un abraçada molt forta!

    M.Leg & familia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maaarc! :D Doncs moltes gràcies per les vostres visites al blog! Esperem que estigueu super be! Una abraçada per a vosaltres també. Se us troba molt a faltar!

      Elimina
  5. Fantàstics els vídeos!!!! sou uns cracs!!!!!!!
    Uuuuff!!! després de veure el mercat... vegetariana o vegana ja!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si si els mercats son una passada! I això que no vam veure la zona del peix en aquell mercat. Un petonàs!

      Elimina
  6. El que més m'agradat son les motos pel mig del mercat. Es extraordinari!. Potser ho fan per "fumar" la carn, com el salmó fumat.

    Per cert s'acosta "la mona", que hem de fer?

    El padrí Xavier

    ResponElimina
  7. Jaa... em sabrà tan de greu no poder estar a Aiguafreda amb tota la família... :( i aquí no hi ha els dolços d'allà!
    Be, potser podrem fer un skype??
    Una abraçada molt gran!

    Bernat

    ResponElimina
  8. Lo del skype es bona idea. Dia 27 al migdia.

    Petons,

    Xavier

    ResponElimina