dimecres, 9 de desembre del 2015

Benvinguts al blog bus 142!

Aquest és el blog on anirem explicant les experiències i aventures que viurem durant el nostre viatge. El Ferran i el Bernat anem cap a Tailàndia només amb vol d'anada i amb la intenció de fer voluntariats, cursos o senzillament viatjar i descobrir els paratges del sud est asiàtic. 

Esperem que us agradi molt el nostre blog!! L'anirem actualitzant periòdicament i com no! deixeu els vostres comentaris sempre que vulgueu!

Una abraçada ben gran! :)

5 comentaris:

  1. Podríeu explicar perquè heu triat com a nom del Bloc "Bus142"?

    ResponElimina
  2. El nom ve de la història de Christopher McCandless, un estatunidenc que va viure en solitari per la tundra d’Alaska. Jon Krakauer va escriure un llibre sobre la seva vida, hacía rutas salvajes, i posteriorment es va fer una pel•lícula dirigida per Sean Penn.
    Christopher va trobar-se un autobús abandonat on hi va viure durant un temps. El número d’aquest bus és el 142 i nosaltres l’hem utilitzat simbolitzant que agafem aquesta línia, ja que com ell va fer, viatgem a la cerca de noves experiències.

    Per a més informació:

    https://ca.wikipedia.org/wiki/Christopher_McCandless

    ResponElimina
  3. Bona tarda. Comences una aventura que no sabem con acabará. Malgrat això et desitjo que els vents et siguin favorables

    ResponElimina
  4. Ferran i Bernat, endavant en aquest nou projecte.
    Felicitats pel blog.

    Gaudiu molt i bon viatge!!

    ResponElimina